Go to Ultimatecarpage.com

Go Back   Ultimatecarpage.com forums > General forums > Gaming


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #46  
Old 08-02-2010, 08:49 AM
derekthetree's Avatar
derekthetree derekthetree is offline
Enthusiast
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,735
UK
Quote:
Originally Posted by RacingManiac View Post
People's been frying their video cards also.
I've been seeing a bit around the forums about this. Is it all fixed by that additions to the variables.txt (frameratecap/glue etc)

I didn't start with that and I'm wondeirng if that killed my card?

No issues with it before SC2...
__________________
How can men use sex to get what they want?
Sex is what they want. - Frasier
Reply With Quote
  #47  
Old 08-02-2010, 09:43 AM
RacingManiac's Avatar
RacingManiac RacingManiac is offline
Fanatic
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 5,457
Depends I think, for some it did for others maybe not. I've been running Vsync by habit in most games anyway(MW2, GTR2/rFactor...etc)anyway so it refreshes at my screen's res(60hz/60fps) regardless, but before I still have crashes.
__________________
University of Toronto Formula SAE Alumni 2003-2007
Formula Student Championship 2003, 2005, 2006
www.fsae.utoronto.ca
Reply With Quote
  #48  
Old 08-02-2010, 09:59 AM
derekthetree's Avatar
derekthetree derekthetree is offline
Enthusiast
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,735
UK
I'm probably going to get a gtx 460. I was kind of looking anyway. This has forced my hand!

I need a new PSU though, only one PCI-E connector on my current one.
This is turning out to be one expensive game to play!
__________________
How can men use sex to get what they want?
Sex is what they want. - Frasier
Reply With Quote
  #49  
Old 08-02-2010, 10:02 AM
RacingManiac's Avatar
RacingManiac RacingManiac is offline
Fanatic
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 5,457
I blame poor coding...lol

It looks nice, but its no Crysis, and nor it should be, but it taxes the system wierdly....

I am just glad I can play it now, or else it would have been $60 wasted...
__________________
University of Toronto Formula SAE Alumni 2003-2007
Formula Student Championship 2003, 2005, 2006
www.fsae.utoronto.ca
Reply With Quote
  #50  
Old 08-02-2010, 04:25 PM
pimento's Avatar
pimento pimento is offline
Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,536
Perth, Australia
It does seem a little resource heavy for a top down game.. especially since Blizzard were usually so good in making sure their games would run on most hardware. Maybe the default settings are a little too ambitious. Mine defaulted to Ultra.. everything at max at 1920x1200. But then... my rig seems to have coped with that just fine.

Q6600
4GB RAM (single channel.. it crashes when I try in dual channel..)
ATi 4870x2 (two GPUs, one card) 2GB
850W PSU... etc.

Nothing special.. it's approaching two years old now.
__________________
Life's too short to drive bad cars.
Reply With Quote
  #51  
Old 08-02-2010, 07:17 PM
Kitdy's Avatar
Kitdy Kitdy is offline
Furniture
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,015
Quote:
Originally Posted by NSXType-R View Post
People have been building computers for years. Where have you been?
Quote:
Originally Posted by Rockefella View Post
Yep. I had 0 experience building computers and I put mine together in 2 days without a hitch. Just man up and do it.
That isn't the problem.

I have no interest in spending a fat wad of money on a machine that I won't use to play games.

I used to love video games. That time is passed.
Reply With Quote
  #52  
Old 08-03-2010, 09:27 AM
derekthetree's Avatar
derekthetree derekthetree is offline
Enthusiast
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,735
UK
Quote:
Originally Posted by pimento View Post
It does seem a little resource heavy for a top down game.. especially since Blizzard were usually so good in making sure their games would run on most hardware. Maybe the default settings are a little too ambitious. Mine defaulted to Ultra.. everything at max at 1920x1200. But then... my rig seems to have coped with that just fine.

Q6600
4GB RAM (single channel.. it crashes when I try in dual channel..)
ATi 4870x2 (two GPUs, one card) 2GB
850W PSU... etc.

Nothing special.. it's approaching two years old now.
I've got a Q6600, 4GB RAM and an ex 8800GTS 320mb.
It started OK then had a couple of slowdowns.
Then it moved to little artifacts, then the final BSOD.
Mine defaulted to high on most things at 1680*1050.
When I eventually order my new card I'm a bit loath to try SC2 again...


EDIT: http://www.bit-tech.net/news/gaming/...t-framerates/1

hmmm
__________________
How can men use sex to get what they want?
Sex is what they want. - Frasier

Last edited by derekthetree; 08-03-2010 at 09:30 AM.
Reply With Quote
  #53  
Old 08-03-2010, 12:24 PM
RacingManiac's Avatar
RacingManiac RacingManiac is offline
Fanatic
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 5,457
My Computer is Q6600 also, running at 3Ghz, 4GB RAM with 2 9600 GT 512MB running SLI. The game defaults to Ultra, but I've been running at High but turning shader related stuff down to Medium or Low....

A lot of people have problem with 3D portrait, so I've been running 2D by default...
__________________
University of Toronto Formula SAE Alumni 2003-2007
Formula Student Championship 2003, 2005, 2006
www.fsae.utoronto.ca
Reply With Quote
  #54  
Old 08-03-2010, 05:04 PM
pimento's Avatar
pimento pimento is offline
Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,536
Perth, Australia
It might be helping me that it's currently winter here, so it's probably just slightly cooler ambiently.
__________________
Life's too short to drive bad cars.
Reply With Quote
  #55  
Old 09-19-2010, 11:34 PM
Blue Supra's Avatar
Blue Supra Blue Supra is offline
Fanatic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 9,941
In the shed
Just played this through in about 3 days. Little disapointed at the lack of Zerg playability in the campaign but that aside incredibly addictive, played on full graphics levels with no hassles or issues.
__________________
The Datto will rage again...
Reply With Quote
  #56  
Old 09-20-2010, 12:05 AM
pimento's Avatar
pimento pimento is offline
Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,536
Perth, Australia
This is just the first of three Starcraft 2s. The next one will focus on Zerg and apparently be more RPG like, and the third will be Protoss and focus on diplomacy. Of course, you won't see the next one until next year some time, and who knows when for the Protoss one.
__________________
Life's too short to drive bad cars.
Reply With Quote
  #57  
Old 09-20-2010, 12:35 AM
whiteballz's Avatar
whiteballz whiteballz is offline
Furniture
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11,112
Western Sydney, Australia
Send a message via MSN to whiteballz
__________________
Weekly Quote -

Dick
Reply With Quote
  #58  
Old 09-20-2010, 12:39 AM
pimento's Avatar
pimento pimento is offline
Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,536
Perth, Australia
Yeesh.. I think my APM is about 12.
__________________
Life's too short to drive bad cars.
Reply With Quote
  #59  
Old 05-25-2011, 02:56 AM
bauer5152 bauer5152 is offline
Novice
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by CdocZ View Post
Yeah I think they released this too soon, or didn't show enough. I mean so far it looks like they just made the Protoss uber-powered and have been neglecting the Terran and Zerg. I know they aren't finished, but that means that they have a looong way to go if they only have a few Protoss units ready.....

I also think so

Last edited by henk4; 05-25-2011 at 03:19 AM. Reason: spam link
Reply With Quote
  #60  
Old 10-19-2017, 06:40 AM
WalterShannon WalterShannon is offline
Novice
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 6
I already played all the charapters of Starcraft 2 and it was amazing...recommend everyone!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 04:01 AM.

 

1998 - 2017 Ultimatecarpage.com